Nyheter

  • 10.10.2012 - 11:01

    Lørdagen 6.oktober presenterte vi den norske versjonen av ArtMeatFlesh II - en kulinarisk og filosofisk aften med fremtidens mat på agendaen og menyen. Gjennom presentasjoner, video,spørsmål fra publikum og 10 ulike retter ble vårt sinn og gane inspirert til nye refleksjoner rundt dagens matproduksjon og de utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

  • 10.10.2012 - 11:00

    Under åpningen av Article biennalen kom det mange nysgjerrige som ville smake på kråke-kanapeene til kunstneren Tove Kommedal. Hele 80 kanapeer ble fortært på kort tid. Tilbakemeldingene var udelt positive, kråke smaker som vilt var tilbakemeldingen. Publikum deltok også i en spørreundersøkelse for å kartlegge deres opplevelse av kråkekjøttet.

  • 04.09.2012 - 22:54

    Vi søker etter studenter eller frivillige som kunne tenke seg å få referanser og produksjonserfaring i et spennende og kreativt miljø. Alle våre assistenter får gratis inngang til våre arrangementer samt at de vil bli kreditert på vår webside.

    Hver helg i oktober skal vi arrangere debatter og en rekke events på Skur2 i Stavanger.

  • 18.08.2012 - 22:21

    ARTICLE 2012: Dialoger
    Stavanger | SKUR2 | 5 til 28 oktober 2012